A aparut noul numar al revistei Locuinta mea

Revista Locuinta mea nr. 1/2014
Revista Locuinta mea nr. 1/2014
Revista Locuinta mea nr. 1/2014

Numarul 1/2014 al revistei Locuinta mea este de astazi la chiosc. Este o editie festiva, potrivita cu momentele sarbatoresti ale finalului de an. Veti gasi idei de decoratiuni, de amenajari, de aranjare a mesei potrivite pentru evenimentele care se apropie.

In sectiunea DECO & AMENAJARE, la rubrica Trend vorbim de aur si argint, de obiecte decorative poleite si stralucitoare. Reportajul va prezinta o veche moara din Germania care a fost transformata intr-o casa cu totul deosebita, prin efortul proprietarilor. Ideile de amenajare interioara pe care vi le propunem sunt, in aceasta editie, din zona country, mai exact modern country, un stil rustic care include elemente moderne.

Sectiunea EXTRA se ocupa, in aceasta editie, de Mos Craciun, desigur. Gasiti aici sugestii de amenajare in stil Jingle Bells, american, in stil rustic traditional, in stilul cabanelor de munte, in alb imaculat si angelic sau in gri si argintiu.

In sectiunea Renovare Bricolaj Ghiduri avem o serie de ghiduri utile: cutii pentru sculesoluții pentru degivrare, purificatoare de aer. La rubrica de ecologie, Know-how, va prezentam tot ceea ce trebuie sa stiti despre sistemele de incalzire pe care le puteti alege in cazul in care va hotarati sa ridicati o casa in regie proprie. Mini-bricolajele sunt prezente si in acest numar al revistei. Aflati cum se fac, pas cu pas, 4 patchwork-uri, bijuterii din materiale reciclate si doua suporturi pentru plante, ideale pentru apartment, mai ales pe timp de iarna.

De asemenea, nu lipsesc obisnuitele rubrici de shopping, in care puteti vedea ultimele noutati in materie de decoratiuni si accesorii pentru interior.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*