A aparut numarul 7 al revistei Locuinta mea!

Locuinta mea numarul 7/2013
Locuinta mea numarul 7/2013

A aparut numarul 7 al revistei noastre, pe care ca il puteti procura de la chioscurile de presa din toata tara. Va recomandam mai jos cateva articole din cuprinsul bogat al acestei editii.

In rubrica deco & amenajare, gasiti idei potrivite cu trendul trandafiriu – decoratiuni si elemente in culoarea roz, precum si multi, multi trandafiri. “La vie en rose”, cum s-ar exprima Edith Piaf sau, mai noi, Patricia Kaas. In reportajul nostru, va prezentam o casa veche si anosta care a fost “adusa la lumina” de catre noii proprietari, o familie. Un imobil rece si intunecat s-a transformat intr-un camin primitor. Amenajarea in stil nordic, cu mult alb, creeaza un efect optimist.

La rubrica extra vorbim de vacanta, o vacanta pe care o putem aduce in casele noastre gratie decoratiunilor. Putem avea in ambientul propriu un ocean de relaxare cu aer caraibian, ne putem concepe terasa pentru contemplare, putem construi o casuta in copac pentru copii,  putem visa sub cerul liber intr-un pavilion de gradina, putem recicla si infrumuseta interiorul sau ne putem inspira din moda anilor 1980, pestrita si vesela.

In sectiunea de ghiduri, renovare & bricolaj, puteti afla mai multe despre curatitoarele cu apa, despre bazinele de gradina, despre vopselele speciale pentru exterior, despre hamace, despre materialele cele mai potrivite pentru peretii moderni. Tot aici puteti urma pasii unor bricolaje creative simple, pentru acasa, cum ar fi o casuta pentru pisici si o etajera utila.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*