Amenajări: Contemporan & retro

Apartament amenajat de designerul Ioana Ilie / foto: Radu Vintilescu

În fiecare număr al revistei Locuința mea prezentăm o idee de amenajare a unui apartament sau a unei case.

În general, alegem amenajări de locuințe care exprimă un stil sau o idee generală mai interesante și care pot fi puse în practică de aceia dintre dumneavoastră care locuiesc în spații asemănătoare (ca dimensiuni și organizare) și doresc, poate, o schimbare sau care urmează să se mute într-o locuință nouă.

În numărul 7 al revistei puteți vedea cum un apartament cu camere mici a devenit suficient de încăpător pentru o frumoasă colecţie 
de tablouri şi cum, prin coabitarea a două stiluri de design diferite, a rezultat o locuinţă practică şi expoziţională, destinsă şi distinsă în acelaşi timp.

Amenajarea a pornit de la zero, cu doar câteva picturi care-şi căutau locul, ba chiar şi rame­ potrivite. Pentru o soluţionare optimă, proprietarii au găsit întâi de toate un specialist și anume pe designerul de interior Ioana Ilie. Aceasta a realizat proiectul, reamenajarea și decorarrea. Rezultatul… merită să-l vedeți în revista noastra! Vă dăm un singur detaliu, cromatic: fiind vorba de încăperi mai mici, s-a folosit foarte mult alb.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*