Semineele Kratki.pl Marek Bal, acum si in Romania, prin Bolovan & Co

Seminee de calitate de la Kratki.pl Marek Bal, prin Bolovan & Co / foto: Kratki.pl
Seminee de calitate de la Kratki.pl Marek Bal, prin Bolovan & Co / foto: Kratki.pl

Kratki.pl Marek Bal este un cunoscut si respectat producator de focare, termocamine, sobe din fonta si accesorii pentru seminee. Compania a aparut pe piata poloneza in anul 1998. Datorita dezvoltarii dinamice si a gamei largi de produse, in foarte scurt timp s-a situat in prima linie pe piata de seminee din Europa. In prezent, produsele companiei pot fi gasite nu numai in Polonia, ci si in Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Belarus, Rusia, Ucraina, Republica Ceha, Slovacia, Germania, Slovenia, Cipru, Grecia, Italia, Spania, Portugalia , Olanda, Belgia, Franta, Romania, Bulgaria, Austria si Elvetia.

Produsele companiei sunt atragatoare atat din punct de vedere estetic, al performantei lor, cat si al pretului. Contracte pe termen lung cu cei mai importanti furnizori de materiale si utilaje moderne asigura produse de calitate fiabile la preturi mici. Personal calificat si cu experienta profesionala, combinat cu cea mai recenta tehnologie garanteaza un control de calitate continuu, astfel incat produsele reprezinta un nivel ridicat  tehnic si de calitate. Un alt avantaj este flexibilitatea departamentului de logistica. Acest lucru permite livrarea mai multor comenzi intr-un timp foarte scurt. Kratki.pl va ofera un foarte scurt timp de așteptare pentru produsul comandat, livrarea la timp si servicii profesionale.

Distribuitorul oficial al producatorului polonez in Romania este compania S.C. Bolovan & Co SRL (Alba-Iulia , Bd. Tudor Vladimirescu nr. 66, Tel. 0744.792.373 sau 0358/110.556). Detalii pe www.semineebolovan.ro.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*